čtvrtek 23. června 2011

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2


Trailerová sága Harryho Pottera si vybírá svojí apatickou hudební daň a konečně nám dají vytouženou jinou hudbu. Ne, že by Night of the SorcererSorcerers Secret nebyli kvalitní dost, ale za ty léta se člověku oposlechnou, celkem nečekané.
A jak to i vypadá, Warneři si asi řekli - když už, tak aspoň pořádně a naservírovali nám hned několik kontroverzních tracků.
Jednak, všechny písně, a to jak z traileru 1. a 2. prostě nenajdete. Rozhodně ne v dobré kvalitě. Takže pár měsíců počítejte jen s YT ripy (který z nouze nahodím aj já).
A další, a krutější fakt je, že některé písně jsou dělané speciálně pro HP trailer a - cituji ,,u'll never find, only the trailerhouse editors who did the HP DH pt 2 trailers have the those 2 tracks". Ve zkratce - nase*te si, písně máme my a nedáme je.


Seznam písní k traileru No. 1:
-první je od Johna Samuela Hansona s názvem Lords of Realm. Johna snad netřeba představovat, dělá pod křídly Immediate Music.
Seznam písní k traileru No. 2: jak jdou po sobě:
-Knight's Lullaby - Distortion MX Music (úchvatné vokály)
-další je nějaká tvorba Brand X Music - pravděpodobně se nikdy nevydá.
-třetí je Louder Than Words od Mariposa Lane Music/Jeff Pfeifer (Po smrti jednoho ze zakladatelů Pfeifer Broz. Music se studio rozpadlo a vytvořilo nové. Pracují na albu, kde tato píseň bude, ale počkáme si.)

Žádné komentáře:

Okomentovat